Książka
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa
Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena
Wydawca: WSiP
Cena: 75.90 zł
70.59 zł brutto
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 70.59 zł
Koszty dostawy:
- Odbiór osobisty w wybranej poniżej księgarni stacjonarnej 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost 10.00 zł brutto
- Kurier DPD 15.00 zł brutto
- Poczta Polska 18.00 zł brutto
Dostępność:
Opis produktu
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
- Podtytuł
- Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3
- Autorzy
- Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena
- Język
- polski
- Wydawnictwo
- WSiP
- ISBN
- 9788302136320
- Rok wydania
- 2015
- Wydanie
- 1
- Liczba stron
- 304
- Oprawa
- Miękka
- Format
- 17.0x24.0cm
- Ciężar
- 0.46 kg
- Typ publikacji
- Książka
Opinie, recenzje, testy:
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
Zapytaj o produkt