Książka
Kuchnia PRL-u w Chicago
Chodkowski Czesław
Wydawca: Graf_ika
Cena: 56.00 zł
52.08 zł brutto
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 52.08 zł
Koszty dostawy:
- Odbiór osobisty w wybranej poniżej księgarni stacjonarnej 0.00 zł brutto
- Paczkomaty InPost 10.00 zł brutto
- Kurier DPD 15.00 zł brutto
- Poczta Polska 18.00 zł brutto
Dostępność:
Opis produktu
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.
- Podtytuł
- Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
- Autor
- Chodkowski Czesław
- Język
- polski
- Wydawnictwo
- Graf_ika
- ISBN
- 9788365239082
- Rok wydania
- 2019
- Wydanie
- 1
- Liczba stron
- 312
- Oprawa
- Twarda
- Format
- 14.4x23.5cm
- Ciężar
- 0.51 kg
- Typ publikacji
- Książka
Opinie, recenzje, testy:
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
Zapytaj o produkt