Dodano produkt do koszyka

Ekologia żywności, środowiska i zdrowia człowieka

ebook

Ekologia żywności, środowiska i zdrowia człowieka

Wydawca: FNCE

Cena: 25.00 zł 20.00 brutto

Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 20.00 zł

Format:
Koszty dostawy:
  • Wysyłka na e-mail 0.00 zł brutto
Opis produktu
Monografia została zredagowana na podstawie artykułów przygotowanych przez uczestników 49. Międzynarodowego Seminarium Kół Naukowych
w Olsztynie ,,Koła Naukowe Szkołą Twórczego Działania”, które odbyło się
w Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie 24-25 września 2020
roku. Opracowanie zawiera prace z zakresu nauk biologicznych, medycznych,
o żywności i o zdrowiu.
Jest to edycja wyjątkowa, ponieważ zarówno Organizatorom, jak i Uczestnikom przyszło zmierzyć się z pandemią koronawirusa COVID-19, która od
marca do czerwca 2020 roku uniemożliwiała spotkania osobiste, pracę w laboratoriach badawczych uniwersytetów i wielokrotnie dokończenie badań będących
podstawą wystąpień seminaryjnych. Nas, jako Organizatorów przedsięwzięcia,
zaistniała sytuacja szczególnie dotknęła. Zmuszeni byliśmy do przesunięcia
terminu Konferencji z 23-24 kwietnia na 24-25 września 2020 roku oraz przeprowadzenia jej w formie zdalnej. Jest to pierwsza edycja MSKN realizowana
w ten sposób, co wymagało od nas przecierania ścieżek dotyczących przepisów,
które umożliwiłyby przeprowadzenie obrad online rzetelnie i zadowalająco dla
każdej ze stron.

Tytuł
Ekologia żywności, środowiska i zdrowia człowieka
Język
polski
Wydawnictwo
FNCE
ISBN
978-83-662-6474-8
Seria
Konferencje studenckie
Rok wydania
2020
Wydanie
1
Liczba stron
473
Format
pdf
Cechy produktu
Dane ogólne
  • Format pliku
  • ebook
  •  
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Produkty podobne

Kontakt

CAFE KSIĘGARNIA TAJNE KOMPLETY
Przejście Garncarskie 2
Wrocław 50-107
(71) 714-23-80 pn-sb: 11.00-20.00 nd: 12.00-18.00
tajnekomplety@fundacja-karpowicz.org